Word jij de nieuwe Mini Miss of Mini Mister Gent? Schrijf je nu in

Vanaf 21 april 2018 gaat de 13de editie van de Talentenwedstrijd Mini Miss & Mister Gent van start.

Jullie zijn van harte welkom tijdens de infodag en inschrijvingsdag die plaats vindt tussen 10.30 en 12.30 uur in de Trouwzaal van het Dienstencentrum Ledeberg, Ledebergplein 30, 9050 Ledeberg. Kan je niet komen? Niet erg, ook op deze website kan je online inschrijven!

In juni worden de finalisten bekend gemaakt. Het traject wordt een periode van 2 maanden voorbereiding voor de finaleshow en in deze periode krijgen de finalisten verschillende educatieve workshops alsook fotoshoots met super leuke thema’s, catwalk en presentatie trainingen en een persoonlijke talenten begeleiding.

Het belooft een droomzomervakantie te worden voor de kids.

Schrijf je in voor deze leuke talentenwedstrijd via het inschrijvingsformulier op deze website.

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links