Inneke en Johnny kersverse Miss & Mister Gent 2018

Op 27 augustus 2017 vond de finaleshow plaats van Miss & Mister Gent 2018.

Bij de dames veroverde Inneke Verstraeten het kroontje. Verder sleepte zij ook de titels van Miss Sympathie, Miss Style en Miss Fotogeniek in de wacht. Stephanie Verlinde werd verkozen tot Eerste Eredame. Ook de prijs van Miss Cultuur en Miss Persistence mocht zij mee naar huis nemen. De titel van Tweede Eredame ging naar Lieselot Brackenier, die daarnaast ook de Facebookprijs en de Missitems Award in ontvangst mocht nemen.

Bij de heren ging de overwinning naar publieksfavoriet Johnny Vermaesen.
Naast de Publieksprijs ging hij eveneens met de titels Mister Cultuur en Mister Persistence aan de haal. Bram Delannoo werd naast Eerste Ereheer ook verkozen tot Mister Style. De titel van Tweede Ereheer was weggelegd voor Bertrand Masumbu. Jonathan Decoster ging dan weer naar huis met de titel van Mister Sympathie en een wildcard voor Mister Belgian Style.

Wij wensen hen allen een topjaar toe!

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links