Diverse activiteiten van de finalisten Mini & Mister Gent

Mini Miss & Mister Gent Verkiezing organiseerde op 8 juli 2017 in Gent samen met de finalisten een goede doel actie voor de fonds Bone4Kids. Tijdens deze actie was het doel de kinderen met niet-helende breuken problemen te steunen tot het verminderen van amputaties of operaties en via deze actie de finalisten een duidelijk beeld geven wat solidariteit betekent.
Deze actie is tot stand gebracht dankzij organisatrice Chancel Neves, Jolien D’haenens, de ouders van de finalisten Miss & Mister Gent, Mini Miss & Mister Gent 2017, finalist Mister Gent 2018 Jothan Decoster en Eleonor haar vader Kris de Booserie.

Op 5 augustus 2017 hadden de finalisten Mini Miss & Mister Gent 2018 de eer om van een gezonde en educatieve workshop te mogen genieten in het Provinciaal domein  Puyenbroeck te Wachtebeke.

 

Finalisten Mini Miss & Mister Gent 2018 werden gesponsord door de online webshop Gentenirre voor een fotoshoot in de stad Gent met een Urban thema als achtergrond.
www.gentenirre.be

 

Acte de présence finalisten Mini Miss & Mister Gent 2018 op de Gentse Feesten.

 

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links