Fotoshoot Citadelpark

Op 14 mei 2017 hadden de finalisten Miss & Mister Gent hun eerste fotoshoot. Dankzij The Hamptons Boutique B&B konden de finalisten zich daar klaarmaken, en opgemaakt worden. De haren werden verzorgd door Sylvia Waeytens. Zij heeft haar eigen zaak in Astene. Make up werd verzorgdt door Shauni.

Nadat ze allemaal klaar waren, was het tijd om te shooten. De B&B ligt op wandelafstand van het Citadelpark dus trokken we met z’n allen naar daar. Daar was het dan tijd voor het echte werk: poseren. Ze deden het allemaal geweldig en zo konden we allemaal kennis maken met elkaar, samen met de huisfotograaf, Marnix Huyghe.
Na het shooten maakten we nog even tijd om wat bij te praten en genoten van een glaasje cava. Het was een geweldige dag!

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links