Preselecties Miss & Mister Gent 2015 Novotel Gent Centrum

Op 9 óf 21 juni ben je welkom in het Novotel voor de preselecties van Miss & Mister Gent en om kennis te maken met de organisatie en het concept. Hier kan je je vragen stellen, je kort voorstellen en krijg je meer concrete uitleg. Van onze kant uit is er een kleine jury die vragen stelt, een kleine catwalk en een face2face gesprek bij selectie. Is er van beide kanten een match, dan ben je direct officieel geselecteerd als finalist(e)!

Er zijn enkele belangrijke data: persvoorstelling in het stadhuis, officiële publieksvoorstelling tijdens de Gentse Feesten, enkele trainingen en choreo’s en natuurlijk de show in het weekend van 4 september, maar daarover meer tijdens de selecties.
  • Novotel Gent centrum zaal Van Eyck
  • Maandag 9juni : vanaf 16h -18h
  • Zaterdag 21 juni : vanaf 10h – 12h
Wil je iemand meenemen, dan kan dat!
Lukt deze datum niet voor jou, laat het ons weten voor een aparte kennismaking!
Voor vragen of contact mail naar info@miss-mistergent.be of bel 0474774835

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links