Primeur: Mister Gent 2013 Jerrit Stevens heeft een hoofdrol in de nieuwe videoclip van Eveline Cannoot

 

Eveline Cannoot werd bekend door haar deelname aan het VTM-programma Star Academy en als zangeres bij de groep Swoop. Sinds kort staat ze er als solo artieste en hoe! Afgelopen week vonden de opnames van de videoclip voor haar nieuwe single ‘Zomerdromen’ plaats. Eveline koos niemand minder dan Mister Gent 2013 Jerrit Stevens als haar mannelijke tegenspeler. Het duo trok naar de prachtige lokatie Cap Gris Nez voor de opnames van de videoclip.

Vandaag kunnen we in primeur het resultaat lanceren. Het is een bijzonder sfeervolle videoclip geworden die de vrolijke meezinger ‘Zomerdromen’ alle eer aandoet.

Je kan de videoclip hier bekijken!

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links