Julie De Moor wint Finale Miss Gent 2013

 

Zondag 9 september vond in een overvolle sfeertent op het Ledebergplein de finaleshow van Miss Gent 2013 plaats. Door middel van verschillende trainingen (choreo, media, catwalk, kledij, fotoshoot, make-up) en talrijke actes de présence, werden de tien finalistes professioneel klaargestoomd. Tijdens deze drukke maanden werden zij opgeleid door het Miss & Mister Gent organisatieteam.

De dames gaven het beste van zichzelf in een knallende openingschoreo, een modieuze catwalkdéfilé, een zwoele bikinidéfilé en een adembenemende choreo in bruidskledij. Tijdens de show werd hun kennis over Gent, de actualiteit en showbizz onder de loep genomen. Uiteraard mocht de persoonlijke act niet ontbreken, waarbij er ook enkele pareltjes waren.

Na een wervelende show viel het verdict en werd Julie De Moor (19, Destelbergen) gekroond tot Miss Gent 2013. Magaly De Smet (20, Nazareth) en Laurence Nachtergaele (19, Deinze) werden respectievelijk 1ste en 2de Eredame. Daarnaast werden er nog andere prijzen uitgereikt. Magaly is tevens winnares van de Missitems poll en is hierdoor automatisch geselecteerd voor de Missitems Valentine Shoot. Missitems stemde voor Romanie Demeyere als winnares van de Persprijs, die via een uitgebreid interview in de spotlight geplaatst zal worden op Missitems.be. Amina Serroukh kreeg te horen dat ze tijdens één van de toekomstige grote Missitems fotoshoots mag poseren als model. De finalistes verkozen onderling Hawa Sanou als Miss Sympathie. De supportersprijs, die bepaald werd aan de hand van een voting tijdens de finale, werd overhandigd aan Aurélie Van Wettere.

Naast de talrijke prijzen staat Julie een goedgevuld jaar als Miss Gent 2013 te wachten. Zo staan er reeds verschillende activiteiten en actes de présence op de agenda.

Wij wensen bij deze Julie, Magaly en Laurence een fantastisch jaar toe!

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links