Miss Gent 2012 Maaike Lauwaerts is bevallen van haar eerste kindje!

Mag ik even storen? Ik ben vandaag geboren! 49 cm op het latje en 3kg270 in m’n bloot gatje. Mama stelt het goed, papa heeft zijn werk 9 maand geleden goed gedaan en ik kan je nog verklappen NIEL is mijn naam.”

Met dit smsje zette huidig Miss Gent 2012 Maaike Lauwaerts de miss-en misterwereld, & die van haar vrienden op z’n kop.

Wij zijn namelijk ongelofelijk trots te mogen aankondigen dat ons Maaike & haar vriend Glen de trotse mama en papa zijn geworden van een zoontje dat de naam Niel kreeg.

Het wondertje is 49 centimeter en weegt 3 kilo 270 gram.

De mama, papa én kleine Niel stellen het prima.

Als trotse organisatiecomité van Miss & Mister Gent stonden we dan ook te popelen om Maaike & Glen een dikke proficiat te gaan wensen en natuurlijk om kennis te maken met hun kleine, lieve Niel.

Tot slot hebben we voor onze Miss Gent nog de volgende boodschap:

“Maaike, wat een wolk van een zoon! De afgelopen maanden hebben we je zwangerschap zo intens beleefd. Met z’n drie keken we enorm uit naar de geboorte, en ja, we waren uiteraard ook heel benieuwd naar het geslacht. We zijn dan ook ontzettend blij voor je, en we hebben Niel meteen in onze armen gesloten. Geniet van alle mooie momenten die op je afkomen, samen met Glen, want jullie verdienen dit meer dan wie ook. En, zelfs enkele uren na je bevalling, was je opnieuw aan het stralen!
We houden van je”
Pieter, Bart, Marie Laurence
(Organisatie Miss & Mister Gent)

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links