Miss en zwanger… Het dagboek van Miss Gent 2012 Maaike Lauwaerts

Lieve bezoekers,
Start week 33… Nog 7 te gaan…
Het wordt steeds spannender!Ik begin te dromen over vanalles… en niet enkel de goede dingen. Nachtmerries van alles wat zou kunnen misgaan, iets wat je echt niet wilt,… brrr. Een rare periode!
Vorige week hebben we ook eindelijk een punt kunnen zetten achter de zoektocht naar doopsuiker . Alles is besteld en ligt vast. Toch alvast een zorg minder! Ook zijn we nu echt goed gestart met de babykamer! Alles komt op tijd en stond op zijn plooien. Fieuw! 
Tussen de drukte door, heb ik vorige week een leuke avond gehad op de finale van Leie-Ambassadrice! Even ontspannen, en nog eens fier mijn bolle buikje kunnen tonen aan de miss wereld.
Het is zo een leuk gevoel hoe iedereen er mee bezig is! Hier en daar zijn er nog enkele mooie foto’s genomen, die zeker niet zullen misstaan in het grote fotoboek! De kleine spruit had het af en toe wel wat lastig met de vele supporters en de luide muziek denk ik, want mijn buikje bewoog langs alle kanten! Of misschien was het wel aan het dansen? 😉
Deze week zijn Glen en ik naar ons wondertje gaan kijken. Na 5 weken… eindelijk! Alles is in orde en het weegt al 2kg120! Enkel moet ik deze week  nog wat testen ondergaan omdat de waarden van mijn suikertest niet in orde waren. Morgen naar het ziekenhuis voor verdere testen en vrijdag weet ik de uitslag. Nog 2 nachtjes afwachten. Ik zal ook extra goed opgevolgd moeten worden en de laatste weken af en toe aan de monitor moeten gaan liggen, om te kijken of alles oke blijft met het kleintje. Op dergelijke momenten besef je dat iets wat een wondertje is ook zoveel zorg en aandacht nodig heeft.
Dit weekend vertrekken we op onze laatste reis zonder kindje. We gaan dubbel genieten van de rust en elkaar! En als we terug zijn zal het snel richting bevalling zjin! 
Liefs,
Maaike *
Miss Gent 2012

Agenda

Geen events gepland

Organisatie

Links